Kombikurs på Hovden

Kombikurs Hovden 2024

Slitne og fornøgde deltakerar,

Me var på kurs på Hovden 20.-22.9.2024. Ei flott helg med klart haustvær, fin tempratur og flotte omgjevnadar. Me deltok på ulike kurs, som Assistenten, Peff1 og Peff2. Samt to leierar på Programkurset. Som tidlegare vart helga avslutta med besøk i Hovden Badeland.

Me er tilslutta Misjonskirkens Speiderkorps og det er dei som er arrangør og inviterar oss, no for 28 gong. Under kan du lesa om dei ulike kursa på Kombikurs.

Kombikurs Hovden 2024

Avslutningssamling utanfor Hovden Badeland..

Kursoversikt: Kombi 2024 på Hovden

Assistenten

Har du fylt 12 år og vil lære hvordan det er å lede en speiderpatrulje er dette kurset for deg. Vi sover inne hele helgen.

Peff 1

Peff 1 er et kurs for alle som går i 8. Klasse eller over. Stikkord: Speiderkunnskap, hvordan være patruljefører, turplanlegging, turgjennomføring og mye mer.

Peff 2

Peff2 handler om ledertrening og kurset er for deg som går i 9. Klasse. Stikkord: Samarbeid, konkurranser og en fantastisk naturopplevelse! Vi skal sove ute hele helgen.

Peff 3(ff)

Peff treff er en populær samling for eldre speidere som har deltatt på Peff 1 og Peff 2. For å være med på dette kurset må du være fylt 15 år i løpet av 2019. Det soves ute hele helgen

Roveren

Dette kurset er for deg som har deltatt på peff treff og har lyst på nye utfordringer. Kurset går på tur sammen og har gjerne to ulike overnattingssteder ute.

Programkurset

Programkurset krever ingen spesielle forkunnskaper og gir grunnleggende ledertrening for speiderledere. Passer bra for nye ledere. Aldersgrensen på dette kurset er 17 år.

Sosialen

Dette kurset er for ledere som har deltatt på programkurs og andre lederkurs tidligere. Her blir det lagt vekt på utveksling av erfaringer, tanker og ideer fra speiderhverdagen fra den enkelte deltaker i en ”løs” atmosfære.

Borettslaget

Dette er en samling for småbarnsfamilier hvor ”veien blir til underveis” og hvor det blir lagt opp til turer og aktiviteter etter barnas ønske og behov. Ta med deg hele familien og gode venner på hyttetur på høyfjellet!

Programkurset, Sosialen, Borettslaget og Gruppeledersamlingen har eget opplegg, men de har også noe fellesprogram. Disse kursene bor inne på hytter.